En liten slant

Nu tänkte vi se om våra snälla medmänniskor här i världen skulle vilja vara hemskt hjälpsamma att skänka oss en liten slant. Hela vintern har gått åt att renovera vår pärla, inköp av diverse nödvändigheter men för varje sak man bockar av så kommer det någonting nytt upp. Vi har några stora nödvändigheter kvar på listan som är ett måste. Livflotte, EPIRB och mat är några av dom. En livflotte ligger på runt 15 000 kr och EPIRB runt 5000 kr. Alla små summor plussar på och den verkliga summan blir större.

Det är detta vi ser minst fram emot av allt. Pengar, fy tusan för pengar. Vi gillar inte att fråga efter någonting. Men bara en liten summa går en lång väg. Vi blir glada för en 10:a, evigt tacksamma för en hundring och tårögda för 300. Ni kan skänka en valfri summa, köpa en dagstur, eller en weekend.

Allt det vi vill är att leva vår dröm, se världen och upptäcka havet. Vi vill upptäcka meningen med livet, vi vill vara med om kulturshockar och Aha-moments.

Så snälla om ni har en liten slant till övers, snälla hjälp oss att förbättra säkerheten på vår båt. Klicka här eller på länken nedan.

Evigt tacksamma/ The Windpowered Crew!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *