Projektet

En dröm är strävan efter lycka. En dröm ger hopp.  En dröm kan bli verklighet. Vi ska segla jorden runt. Och resan börjar här.

Vi kallar vårt projekt Windpowered. För visst är det ett projekt? Vi ska som sagt segla jorden runt och det kräver en hel del planering, några uppoffringar och en rejäl dos av jävlar anamma. Enligt planen skulle vi ha lämnat vår hemmahamn i Vänern (Hammarö, Karlstad) i augusti 2015. På grund av en axelskada blir det operation för kaptenen i höst och resan bär istället av den första maj 2016. Tills dess ska vi rusta båten, provsmaka konserver och stapla pengar på hög.

Syftet med denna hemsida är att ni ska kunna följa vår resa och ta del av vårt äventyr från hemmaplan. Här finns bland annat information om oss i besättningen, vår planerade rutt, information om att hänga med på resan, bilder och sist men inte minst (b)loggboken! I menyn till vänster hittar ni det som har med bloggen att göra.

När vi lämnar hamnen kommer det finnas möjlighet att följa oss på karta, så att ni kan se vart vi befinner oss i realtid. Trots att det är tag kvar tills dess ska vi hålla er uppdaterade på vad som händer under tiden, so stayed tuned!

Om det är något som saknas, ser konstigt ut eller om ni önskar dela med er av något annat så är det bara att höra av sig till info@windpowered.se eller i gästboken.

Happy sailing! /The crew